Agil karrieresparring

Agil karrieresparring

- DEN SIKRE VEJ TIL VÆRDIGHED, SELVRESPEKT, MULIGHEDER OG LIVSKVALITET

Agil karrieresparring er for dig, der ønsker at optimere på din karriere. Du kan være ledig, sygemeldt, opsagt eller i job, og du kan bruge forløbet til afklaring af mål, retning og kompetencer samt til at få hjælp til relationer, egentilstand, materiale og jobsamtale.

100 % PERSONLIGT TILPASSET - BRYD DIN LEDIGHED NU

  • Bliver du aldrig inviteret til jobsamtale, eller er der alt for langt imellem samtalerne?
  • Hører du overhovedet fra dem, som du søger hos, og får du selv fulgt op?
  • Kommer du til samtaler uden at få tilbudt jobbet?
  • Er du udfordret på at holde dampen og modet oppe i din jobsøgning?
  • Er du bekendt med dine egne fortræffeligheder, og er du i stand til at videreformidle dem?
  • Evner du at skrive relevant, interessant og brugbart til din modtager?

Med Agil karrieresparring får du professionel og individuel hjælp, face to face, virtuelt og via mail.
Vi beskæftiger os udelukkende med det, som du har brug for, og med 24 timers online service, sikres du momentum og optimal udnyttelse af dine muligheder.

Så er du seriøs med din jobsøgning, og ønsker du drømmejobbet nu, så benyt dig af markedets absolut bedste hjælp til at bryde ledighed.

HVAD ER DER SÆRLIGT VED AGIL KARRIERESPARRING?

Styrken i forløbet er KONSTRUKTIONEN, MENNESKESYNET & FAGLIGHEDEN.

KONSTRUKTIONEN

Forløbet konstrueres således, at alle tænkelige dele af din jobsøgning bliver optimale og virkningsfulde. Der er intet, der er overladt til tilfældighederne, og du støttes i hele processen frem til dit nye job. Dit nye materiale bringer dig til jobsamtale og ”Den fiktive Jobsamtale” gør, at du får tilbudt jobbet. Der anvendes video- og lydfiler for selvindsigt, nuancer og optimeringer samt optimal rådgivning og sparring. Der er åbent for hjælp, råd og vejleding på telefon og email 24/7 – 365.

MENNESKESYNET

Tilgangen er anerkendende, holistisk og næstekærlig. Jeg tror på, at alle mennesker gør det så godt de kan, at der er en positiv hensigt bag alt, hvad vi gør, samt at vi mennesker skal findes og hjælpes respektfuldt og værdigt præcis, hvor vi er.

FAGLIGHEDEN

Forløbet bygger på mine kernekompetencer indenfor trivsel, proces- og resultatoptimering samt min store erfaring indenfor rekruttering , kommunikation og relationer samt personlig udvikling. Jeg har 15 års ledererfaring og 16 års selvstændigt virke indenfor karrrierrådgivning, sparring og mentoring. Uddannelser: Kognitiv terapeut og Systemisk coach. Master i NLP, Psykologi & Enneagrammet. Certificeret: Protreptiker, HR-, NLP-, Stress-, Life- og Businesscoach. Voksenunderviser, Diplomleder og HR-konsulent.

Hvad betyder det, at forløbet er agilt?

At forløbet er agilt, betyder at alt i forløbet tilrettes dig og dine behov. Vi bruger kun tid på det, der fører dig bedst og hurtigst til dine mål, og vi tilretter og justerer dynamisk i hvert eneste nu. For eksempel vil du, så snart du inviteres til jobsamtale, tilbydes en fiktiv jobsamtale, så chancen for job udnyttes optimalt, og du får den bedst mulige oplevelse til jobsamtalen.

En særlig ”lim”, der holder det agile forløb sammen og som sikrer dig, at du hele tiden arbejder med det, der bringer dig nærmere målet, er den proaktive og kontinuerlige opfølgning.

Som konsulent- og rekrutteringshus med stor indsigt i sociale samspil og kommunikation, har jeg et stort og tillidsfuldt netværk og rigtig gode muligheder for at få en konstruktiv dialog med den enkelte virksomhed, hvilket giver dig de bedst tænkelige vilkår til at lykkes med din jobsøgning.

Forløbet konstrueres således, at alle tænkelige dele af din jobsøgning bliver optimale og virkningsfulde.

Der er intet, der er overladt til tilfældighederne, og du støttes i hele processen frem til dit nye job.

Dit nye materiale bringer dig til jobsamtale, og Den fiktive Jobsamtale gør, at du får tilbudt jobbet.

Tilgangen er anerkendende, holistisk og næstekærlig og bygger på mine kernekompetencer indenfor trivsel, proces- og resultatoptimering.

I Agil Karrieresparring bruger vi udelukkende tid på det, der gavner dig allermest i det enkelte nu.

Vi afdækker hurtigt årsagerne til din ledighed/udfordringerne i din jobsøgning, og arbejder derefter dedikeret og effektivt sammen om at rydde udfordringerne af vejen.

Du får hjælp til alt det, du har brug for, og du løser selv alt det andet, således når vi sammen optimalt i mål.

At søge job kan være en ensom proces. I den agile karrieresparring, er du aldrig alene, jeg har din ryg, og du har min faglighed. Sammen er vi stærke, dedikerede, kompetente og vedholdende.

Få her en klar og tydelig beskrivelse gennem Lises inspirerende fortælling om hendes første 10 dage i forløbet:

Et sparringsforløb, hvor det hele handler om dig

Resultat af sparringen: Materiale, der får dig til jobsamtale, og en selvtillid og selvindsigt, der gi’r dig jobbet

For virksomheder er priserne opgivet eksklusiv moms

Bliv ringet op

Lad os tale sammen

Du er her sikkert af én eller flere gode grunde, og ved at være her, er du allerede godt på vej.

For at det ikke blot skal blive ved et besøg og lidt læsning, tilbyder jeg dig en gratis samtale, hvor vi kan vende netop dine ønsker og behov, og hvor du kan få klarhed over, om, og i givet fald hvordan, jeg kan hjælpe dig.

Tal med mig – uden handling ingen forvandling.

Bliv ringet op