Fagligt

Academy

Mindtools Academy er stedet, hvor min mangeårige erfaring og store passion for arbejdet med og for mennesker videregives til andre passionerede mennesker.

Formen er interaktiv, intens og powerful. Her skabes blivende læring og indsigt, der kan anvendes i praksis.

I er “FÅ & PÅ”, i lækre lyse lokaler, lige overfor slotsparken, med høj faglighed, økologisk grøn mad og masser af hjerterum.

Mindtools Academy er til dig, der ønsker indsigt og færdigheder, for at bruge dem til noget.

Mesterlæreforløb

Mesterlære Coach

Har du brug for coachingværktøjer og et coachende mindset, så du på troværdig og sikker vis kan opnå optimale resultater med og for mennesker, så gå i mesterlære.

Mesterlære Stress Coach

Stresscoaching er en særlig form for coaching. Formen er mere rådgivende, støttende og hjælpende end i en normal coachingsession.

Mesterlære Protreptiker

Filosofiske samtaler til perspektivering og nuancering af begreber, værdier, dyder og dødssynder, er det nye sort.

Øvrig faglig sparring

Agil Karrieresparring

Agil karrieresparring er for dig, der ønsker at optimere på din karriere. Du kan være ledig, sygemeldt, opsagt eller i job, og du kan bruge forløbet til afklaring af mål, retning og kompetencer samt til at få hjælp til relationer, egentilstand, materiale og jobsamtale.

Masterclasses

Masterclasses er Mindtools Academy’s korte kurser, der typisk afholdes over 1-2 dage. Her kan du både opgradere og holde din faglighed vedlige med de sidste nye facts og tal.

Fiktiv Jobsamtale

Ved den fiktive jobsamtale, får du, sammen med mig muligheden for at øve en hel samtale både i tid og emner. Samtalen tager 2-3 timer, da vi undervejs og efter samtalen drøfter og optimerer.