Fiktiv jobsamtale

Den fiktive jobsamtale

Ved den fiktive jobsamtale får du, sammen med mig, muligheden for at øve en hel samtale både i tid og emner. Samtalen tager 2-3 timer, da vi undervejs og efter samtalen drøfter og optimerer. Efter samtalen får du tilsendt link til video af sessionen, så du har mulighed for at se og høre dig selv udefra. På videoen er også alle de foreslåede optimeringer, råd og vejledning, der er givet undervejs i sessionen.

Løft jobsamtalen til job

  • Er du ved at opgive at gå til flere jobsamtaler?
  • Er der altid lige en, der er bedre end dig?
  • Bliver du nervøs?
  • Taler du for meget, eller mister du mælet?
  • Får du solgt din selv godt nok?
  • Er du god nok til at forhandle?
  • Har du mistet din selvtillid?
  • Bliver du mere og mere usikker?
  • Forstå hvorfor du bliver fravalgt og få værktøjer og indsigter til at lykkes med samtalen.

HVORFOR VIRKER DEN FIKTIVE JOBSAMTALE SÅ GODT?

Dit bevidste sind ved, at du ikke er til samtale hos den pågældende virksomhed. Men vi benytter os af det faktum, at din krop og dine nerveceller har svært ved at kende forskel.
Når du er i situationen, fiktiv eller ej, optager du læring og erfaring, som du kan bruge til den ”rigtige” jobsamtale. Der er nemlig stor forskel på at tale om noget, og på at gøre noget.

Da du bliver videofilmet, får du mulighed for at se dig selv udefra. I metaposition. Det er en kæmpe gave at få.

Normalt har vi kun mulighed for at opleve os selv indefra, og må derfor forestille os, hvordan vi virker på andre, eller alternativt spørge dem.
Ved at spørge andre, gør vi os afhængig af deres begrænsende fortolkning.

Der er ofte en disharmoni, mellem hvordan vi føler, og hvad andre ser.
Hvis vi fx føler os usikre til en jobsamtale, kan vi være bange for, at det kan ses af mødedeltagerne.

En naturlig reaktion kunne derfor være, at prøve at skjule usikkerheden, ved fx at være lidt reserveret, bedrevidende eller fremme i skoene.

Hvis vores oplevelse er rigtig, at vi vitterligt ser usikre ud, så er ovenstående adfærd hensigtsmæssig, men hvis det blot er noget vi føler, og dem omkring os ser noget helt andet, fx en selvsikker person, så kommer det til at virke forkert og overgjort. Du kommer måske til at fremstå overlegen, arrogant eller som en der ”fylder for meget”.

Det er derfor rigtig vigtigt at få justeret dine indre termostater, så du har en realistisk oplevelse af, hvordan du virker på andre.

Ved at se dig selv på video, kan du fx erfare, at du virker meget mere sikker og fattet, end du troede, eller at du ikke gestikulerer nok.

Vi er vores egen hårdeste dommer, og du ved præcis, hvordan du gerne vil fremstå og opleves.

Ved at se dig selv udefra, har du mulighed for at foretage dine justeringer, præcis hvor du synes, at de bør være.

Ved samtalen og på den efterfølgende video, får du eksponeret, hvor du har behov for yderligere forberedelse, og hvor det allerede virker super godt.

Du får mulighed for, at gøre mere af det, der virker, og for at nedtone eller fravælge det, der ikke virker efter hensigten.

Den fiktive jobsamtale kan købes separat, eller med klip fra dit agile karrieresparringsforløb.

Pris

Den fiktive jobsamtale består af forberedelse samt 3 timers arbejde med samtalen

Fremsendelse

Jeg fremsender generelt forberedelsesmateriale vedr. jobsamtalen. Du forbereder dig herefter til samtalen ud fra det tilsendte materiale. Du fremsender CV, ansøgning og annonce på den stilling, som du ønsker samtale om. 

Afholdelse

Vi afholder 1-2 timers fiktiv jobsamtale med video. Vi holder timeout efter behov. Du evaluerer din egen præstation mundtligt umiddelbart efter samtalen.

Analyse

Vi ser videoen sammen, og gennem moment2moment analyse, optimerer vi på din præstation. Du evaluerer din egen præstation mundtligt umiddelbart efter videoen.

Opfølgning

 Afslutningsvis afrundes med gennemgang af indsigter samt værktøjer til optimering af din præstation. Din personlige video med samtale, refleksioner, indsigter, råd og vejledning, er herefter tilgængelig digitalt.

Bliv ringet op

Lad os tale sammen

Du er her sikkert af én eller flere gode grunde, og ved at være her, er du allerede godt på vej.

For at det ikke blot skal blive ved et besøg og lidt læsning, tilbyder jeg dig en gratis samtale, hvor vi kan vende netop dine ønsker og behov, og hvor du kan få klarhed over, om, og i givet fald hvordan, jeg kan hjælpe dig.

Tal med mig – uden handling ingen forvandling.

Bliv ringet op