Om

Betina Inauen

Mindtools og Betina Inauen er min rejse, mine værdier, min kærlighed og min faglighed serveret på et sølvfad til dig, der ønsker autenticitet, kærlighed og liv i dit liv, og i dit hjerte. Jeg arbejder holistisk, dedikeret, eklektisk, indsigtsorienteret og næstekærligt.

I samarbejdet med dig, ser jeg hele dig, og har hele min faglighed og erfaring tilgængelig, så jeg kan hjælpe og sparre med dig så optimalt og effektfuldt som overhoved muligt.

At jeg arbejder eklektisk, vil sige, at jeg ikke har en faglig kæphest, eller særlige kasser eller modeller, du skal passe ind i.

Afstemt af samtalerne/samarbejdet med dig, og i den dybeste respekt for dig, processen og dine ønskede resultater, bruger jeg de værktøjer, indsigter og teknikker, som giver mening i det enkelte nu.

Jeg er en passioneret ildsjæl, der er drevet af mit hjerte, min intuition og mine dybeste værdier.

Din passion er min mission
/Betina Inauen

Authentic

Kongruens mellem værdier og handlinger. Gør det, du siger, og vær det, du siger, du er. Vær tro mod dig selv og yd din integritet omsorg og respekt. Når vi er autentiske, kan andre finde os og vise os oprigtig tillid og respekt. Gennem autenticitet opnås flow, trivsel og drømme, ikke kun for dig, men også for dine omgivelser. Når du viser, hvem du er, giver du andre mulighed for at gøre det samme.

Loving

Alt er kærlighed, og alt løses med kærlighed. Kærlighed binder os sammen og giver dit liv indhold og mening. Møder du dig selv og andre kærligt, har du de bedste betingelser for at lykkes. Kærlighed skaber win/win, folder livet ud i tillid og fryd, her er ingen tabere.

Living

Du har ansvar for eget liv, og du har aldrig med andre mennesker at gøre, uden også at holde en del af deres liv i dine hænder. Alt starter med handling, uden handling, stagnation og i sidste ende regression. Vær proaktiv, skridt og handlinger behøver ikke være store, oftest gør de små skridt større gavn.

Min faglige baggrund

  • Kognitiv terapeut og Systemisk coach.
  • Master i NLP, Psykologi & Enneagrammet.
  • Certificeret: HR-, NLP-, Stress-, Life- og Businesscoach.
  • Voksenunderviser, Diplomleder, Protreptiker og HR-konsulent.
  • Mere end 15 års erfaring og et solidt fundament i coachinghåndværket, kommunikation og relationer.
  • Jeg har arbejdet i dybden med den kognitive psykologi, selvværd, stress, karriere, ledelse, beslutningsprocesser, effektivisering, kommunikation og performance.
  • Jeg er ekspert i samarbejde, konflikthåndtering, motivation og trivsel.

Min erfaring

0
Individuelle sessioner
0
Undervisning
0
Facilitering

Bliv ringet op

Lad os tale sammen

Du er her sikkert af én eller flere gode grunde, og ved at være her, er du allerede godt på vej.

For at det ikke blot skal blive ved et besøg og lidt læsning, tilbyder jeg dig en gratis samtale, hvor vi kan vende netop dine ønsker og behov, og hvor du kan få klarhed over, om, og i givet fald hvordan, jeg kan hjælpe dig.

Tal med mig – uden handling ingen forvandling.

Bliv ringet op