Giveaways

Her på siden vil jeg dele min rejse, mit arbejde og min faglighed

…i håb om, at det vil være gaver til dig i dit liv. Frø eller input, der bringer dig længere af den vej, som du ønsker at gå.

Jeg vil dele følelser og tanker med dig, om al det, der optager mig, og som jeg tænker, kan have din interesse, udvide dit sind, øge din livskvalitet, eller gøre verden til et bedre sted at være.

Jeg vil dele det, jeg fascineres af, er optaget af, har fordybet mig i, arbejder med, drives af, brænder for og hjælper med.

På siden kan du finde gratis artikler, opskrifter, gode råd, citater og filosofiske indslag, tekster, lydfiler og boganmeldelser, ligesom relevante film, podcasts, events, tilbud og nye kurser og uddannelser vil blive nævnt, beskrevet, delt eller annonceret.

Jeg vil bruge siden som et rum for alle de følelser og tanker, som mit arbejde og liv skaber i mig, og som en platform for forskellige, relevante faglige og filosofiske input og inspirationer til dig som læser med.

Lad os alle gøre os selv og verden til bedre steder at være.

/Betina Inauen

Eksempel på indlæg

EKESMPEL PÅ INDLÆG Lorem ipsum dolor sit amet, ad cum nulla intellegat voluptaria. His mazim docendi tacimates cu, vis ex iisque dissentias, ius ne novum

Læs mere »

Bliv ringet op

Lad os tale sammen

Du er her sikkert af én eller flere gode grunde, og ved at være her, er du allerede godt på vej.

For at det ikke blot skal blive ved et besøg og lidt læsning, tilbyder jeg dig en gratis samtale, hvor vi kan vende netop dine ønsker og behov, og hvor du kan få klarhed over, om, og i givet fald hvordan, jeg kan hjælpe dig.

Tal med mig – uden handling ingen forvandling.

Bliv ringet op